"Maybe it's Maybelline" ... Maybe it's Photoshop.

Före


Efter


Jag är verkligen inget pro på photoshop, men det är kul att fördriva tiden med den! :]

fredagsmys på fm



Jag satt hemma och frös, var allmänt sur och tvär då min gosiga granne skickade sms och frågade om jag ville komma över.. och när jag kom tillbaka hem igen mådde jag precis tvärtom. Nöjd, glad, mätt, varm.. :) Du är bäst gumman! 

snussemus ♥

Har just haft världens härligaste håltimme och nu sitter jag här med Bella & comany på svenskalektionen. Vi ska skriva sammanfattningar om olika tidningsartiklar och då ska jag ta med allt jag själv skrivit så vi kan använda oss utav dem artiklarna ist för random. :D Hehe.

På tal om tidningen, så är jag officiellt en bygdeskrivare!

jag vill

...ha din tröja som pyjamas, dina händer runt min midja, se skräckfilmer å skrika som fan, prata med dig hela natten, smyga ut bara för att träffa dig, spela dina favoritspel, få dig att se världens tjejfilm, krama dig i regnet, dela hemligheter, gå långt med dig, skratta tills jag inte kan andas, ha snöbollskrig, sitta framför en brasa och prata om livet..


bilderrr :)





Och för att snabbt sammanfatta helgen: Först bio med Anderssons och Suljics, sen mys på Waynes. Party i en trasig buss påvägen hem och slutligen vattenpipa hos mig! Hur awesome? ;)
På lördagen var jag ledig under dagen och på kvällen gjorde jag reportage om Rockkarusellen. Summoned Tides manager Micke sa till mig att fixa press ID för då fixar han att jag följer med bandet på stora festivaler och gigs. Typ House of Metal i mars, HUR AWESOME? ;) Hihi.


Alexander och Simon blir intervjuade, sååå seriöst! ;) Haha

Efter Rockkarusellen for jag och Jessica hem till henne och chillade där ett tag. Resten av kvällen spårade lite på en fest så det är inte värt att nämna.. ^^
Vad annars då? Jo, det har varit fint väder. Hehe, och jag har upptäckt det roliga med skype! *tummen upp*


BOBBE


Bästaste bästa Boman!

en bumulls truddelutt vajande i vinden

Hade en sjukt rolig lektion nyss! HAHA fyfan, klockrent med mycket skratt! :D 
Matteprovet gick bra och jag hade världens skönaste håltimme innan den här lektionen.
Satt med brudarna på fatboysen, drack cola, åt choklad och lyssnade på gooomusik. Vad mer kan man begära av en vanlig skoldag? :] Gotta love!



De är vad som förgyller min vardag!♥


Bara för dig Adam Trygg!


När blir det fika? :]

god morgon, i ljuset som vaknar kan allting bli sant

Helluu.. =) Här sitter jag och försöker övertala mig själv att fortsätta med läxorna som ska vara klara imorgon. Men går det framåt? Nja, sakta kanske.
Det vilar lite ångest över mig som inte följde med till Bygdsiljum med grabbarna. En sån fin dag det är! *morr*Nä, back to work!



Livsglädjen ♥

Har man vunnit så har man! ;)


usch ffy




hahah sötjohn♥


killing the time, but the time is killing me

Hej å hå! Här var det ett tag sen man skrev. Gick ju inte sådär jättebra med `dagens bilder`heller, hehe ^^
Veckan som gått har verkligen varit mer än toppen! Det har varit allt från att fira kompisar, träffa nya människor(skåningar!), köra skoter, spela lazerdome, fika på stan, träffa kändisar shoppa osv osv osv. Tyvärr avslutar jag allt det roliga med att bli sjuk men sånt får man ta ibland.
Nu tänkte jag bjuda på lite bilder. :)







RSS 2.0