Samanta Suljic♥


Ingen, och då menar jag ingen förstår så bra som du vännen. Finaste. ♥


tisdagsmys

Kvällen med Samanta var verkligen hur fin och mysig som helst. :)
Vi pratade länge om djupa saker... saker man inte pratar med vem som helst om.
Sen mitt i allt brast vi ut i våra skrattattacker! ;) Haha. ♥

Och för att inte glömma så fikade vi goookaka och drack te, myspys!
Här kommer lite bilder.



Snyggingen själv. ;)


!!!


oh thats cute -you´r cute♥

Efter gårdagens jobbigt jobbiga dag så fick jag lov av mamma att stanna hemma idag. Och det är fan det bästa jag gjort på länge! Ibland behöver man verkligen vila för att hinna med allting och samla sig själv. :)
Såå idag har jag hunnit skriva klart förbannade apu rappporten. ÄNTLIGEN säger jag bara, trodde den saken aldrig tog slut. Btw rapportgrejset var största orsaken till min dåliga dag igår.. Shit vilket hatiskt inlägg jag hade kunnat skriva men dirr jag kom hem från skolan somnade jag och sov till 22.30 så orkade inte blogga sen.

Men för att inte glömma, så for jag in till stan efter skolan och tröstshoppade lite grann vilket kändes en smula bättre efteråt, tihi. ;)

Hur som helst, idag har jag baaaraaa tagit det lungt.
Ska duscha snart och umgås lite med Samanta ikväll. ♥


Min super mjuka,sköna,varma,härliga, blåa tröja. :] 


stresstresstresstress


Det här är bara en liiiten del utav min APU rapport. Hade inte ens några anteckningar under veckan som varit men som tur var fick jag hjälp av gumsan Sara! Hon är världsbäst,ja. :) Är dock fortfarande inte klar och den ska in senast 16:30 idag, så det blir att jobba med den mer på skolan..
+ Mumma inlämningen
+ Medieproduktionen
+ Spanska prov
+ Matteprov
Allt till veckan, kuljul!! ...

Annars så var jag på skyltsöndag igår och dokumenterade lite för Mellanbygden. Var sjukt kul att ta ut kameran, minns inte när jag gjorde det sist bortsett från igår. ;o Jag kan då säga, att jag verkligen blev insirerad av alla fotografer som föreläste under gångna veckan. ;) (Y)


Nordpolen ffs!


Tomten skriver önskningarpå hans låånga lista. ;)
Själv önskade jag mig en lilla syster... då bad han mig skicka dit min mamma.
Hur det nu kan gå ihop.... ^_>

took a while to drag me out of bed

Ledig idag vilket innebar att jag hann se alla väderskiftningar genom mitt rums fönster. Från att det var ljust på morgonen till det blev mörkt på kvällen. Och inte mycket spännande hann man se, bara snö,snö,snö och mer snö..
Fast lite fint kan det vara ibland också. Hihi :]



you can take my breath away...

Strechade just innan läggdags till min lugna-låtar-spellista
och då började väl bekanta toner fylla rummet..
Enrique Iglesias - Hero, en låt som väcker känslor, som får mig att tänka tillbaka i tiden. 
Fina minnen spelades upp innanför ögonlocken och det reulterade ett leende på läpparna.
Mysigt. ♥


Isabell Forsberg ♥

Min lilla sockertopp förtjänar verkligen att bli dagens person... för det första så hjälpte hon mig med att skapa den här rubriken (Y) Och för det andra så var hon inte sur på mig då hon hade (nästan) all rätt i världen att vara det. Slutade med att jag var sur istället och hon bara satt där och log vänligt. Tihi =)
Dagens bästa replik från henne var iaf:
- Men flytta på dig dåå, jag vill sitta bredvid Zorica! :]

Snyggingen & jag!:)


@school

Hahaha, det finns en sak som nästan är ett måste.. och det är att starta en blogg och skriva upp citat på! :D Hur kul skulle inte det va??;D Minns att Annika (vår gamla caffétant(fast hon är för ung för att kallas för tant men anyway)) hade en svart skrivbok där hon noterade alla roliga grejer som sas under tiden i cafféet, askul att läsa sen!
Och med tanke på mina knasiga kompisar och allt de säger så skulle det den bloggen inte sakna uppdateringar. xD

Lina kom just på ett perfekt sätt att hålla koll på mig (eftersom jag enligt henne och dom andra alltid försvinner nånstans) och det var att klä mig i arbetskläder med reflexer och grejer på. xD
- "Men då syns du iallafall!"! x)Hahah, hjärtat mitt!

Ah, hursomhelst. Sitter på skolan nu, har lunch så jag och tjejerna chillar i cafféterian. Börjar om drygt en kvart och då fortsätter fööreeeläääsniiingaaarnaaa. -.- Sjukt less!

 

Skaparna av företaget E&E som designar glasögonbågar var här och föreläste idag och varje båge döpte dem till olika ställen/orter som finns i Västerbotten. :D Hihi,tjejen på bilden till vänster har Robertsfors-bågar och hon till höger är bara allmänt lite smått borttappad. ;)


~ Dagens person ~

Efter en halvtråkig/dryg skoldag, en typisk måndag, satt jag på bussen trött och sur. Kände verkligen inte för att vara social med nån alls, men då satte sig Anton bredvid mig och gjorde helt klart bussresan hem mycket,mycket roligare genom att bara vara. :D 
Såå, därför han får bli dagens person. :]

 


Little did I know♥

Det kommer bli en riktigt slapp vecka på skolan ser det ut som vilket gillaaaaaaaaas starkt. Känner ofta nuförtiden att tiden inte räcker till. Det är bara morgon och.. sen blir det kväll. Mörkt och trist igen. :/
Kommer hem från skolan, sover, vaknar då det är några timmar innan läggdags igen och så fortsätter det om och om igen. Less? Ja..!
Det är precis vad jag ogillar med vintern. Menmen, det knallar på.

Framöver väntar massor med festilgheter som jag ser frammemot!! :) Här närmast fyller min sötaste Nino ETT ÅR 3 dec, och det ska firas stort. :D:D:D Sen jul, serbisk jul,nyår, serbisk nyår osvosv, fest efter fest. (A)(Y)


Och sen kommer vårterminen, massvis med lov.. då kommer också varmare dagar, gladare människor!:)
Hihi, nu drömmer jag mig bort igen. Tyypiskt. :]
Tror jag ska fortsätta med drömmarna, fast i min säng och inte här på bloggen.
Gnight!


Typ sötaste bilden evääh?:]


Cuz everything is like it seems

Moshi moshi! :)

Min helg börjar redan på fredagmorgonen och jag kan kortsagt säga att den början var helt sjukt bra, älskar verkligen fredagar på mitt schema! :D Har foto/film och båda är hur kul som helst. Sen så klart sista svenska lektionen där alla är galet trötta och på flumöret (som bella kallar dt) ;)

Och för er som inte känner henne kan jag berätta lite hur random den söta människan är ♥

Z - Va fin du är i håret Bella!
B - .. Hej. :)

Z - Du, kan du ta kort på oss?
B - Nae, jag har inga pengar.. :/

Och sen skrattar vi allihop och tänker "wtf" xD
För att inte nämna snygga blondinen som kollar upp mot himlen då man säger "Kolla Nathalie, en död fågel!!!!"
Hahahaha :]

Men nu ska jag låta istället bilder beskriva resten av min fina klass, eftersom kameran följde med i fredags! :D

Glada gänget på filmlektionen! :) Här sitter vi och klipper ihop en kortfilm om ett bananskal. ;)
Se upp för bananerna, bananerna slängs! Eller nåt sånt.. ^^



Detsamma gjorde Arvid, Nadja och Iwar...


...och Lina, Dansken Otto & Miriam.


Men alla var dock inte på lektionen och gjorde det som skulle göras (A)..
   
   



   
Onej, Pedro är inte alls den finaste av oss. :]




Och fika sista lektionen med brudarna, awesomeness! :)

Senare tillbringades kvällen i Gullmark hos Affe med Anton, Fredrik, Johan, Simon, Lina och Jessica!:)
Har tyvärr nästan inga bilder därifrån, men här kommer några iallafall.
   
  





Vi badade, sjöng, lekte charades, dansade  bugg, käkade godis och skrattade i massor. Dock så saknades en person. ♥

Radovan, 18nov ♥

Oh, vilken lång dag det har varit. Helt slut i kroppen och trött i benen, men det är det värt. :)
Hade bara en lektion på morgonen idag så jag slutade riktigt tidigt och åkte in till stan för att träffa en kompis, Nemanja. Vi hade riktigt trevligt ute på stan, inhandlade en present till lillgrabben Nino (som också fyller ett år snart snart!) och sen satt vi på Wayne´s ett tag. Myspys. :)

Väl hemma väntade massa festligheter,vi har gäster fortfarande. ^^ Det är nämligen så att min minsta lilla kusin Radovan, som bor i Serbien, fyller ett år idag!!!! Det är alltså mammas yngsta brorsson som jag dock inte träffat än :(.. men ska självklart göra det i sommar! Och som sagt, vi kan inte fira hans födelsedag där med honom och hans familj så gör vi ett litet firande här i Sverige på denna speciella dag.

Längtar som tuuusan till jag får träffa honom, älskade lilla grabb!
Så dagens inlägg är tillägnat honom med ett stort grattis från mig och min familj. :)

Är han inte söt som socker?! Lil´G! Sreca nasa malena. ♥
 


Dagens fail..

Insåg idag att det inte längre är någon som läser och "rättar" mina artiklar. Förut var det ju så eftersom jag är helt ny med det här jobbet osv. Men inte nu längre tydligen. xD Det var iallafall ett ordval jag var osäker på och skrev "?" efteråt i hopp att de skulle kanske ändra och skirva ett bättre ord, men icket. Hela artikeln + random frågetecknet tryckter i tidningen!!! Fult? Ja. ;]

Själva dagen har varit superduperbra, lika färgglad som mina kläder. Ljus rosa&blå! :] Provet gick bara bra, hjärnsläpp på enstaka ord bara. Slutade dessutom tidigare. (Y)
Ska till badhuset snart och simma, möjligen sola. Tycker verkligen om att vara där, och det var ett bra tag sen så det ska bli kul! :D Bye, bye!



Qué kinky!

Spanska lektionen idag var verkligen fett kul! :) Var ju drygt två veckor sen vi hade språk sist så det var någon typ av saknad, hehe. Och när vi väl träffades blev det massa flum OCH faktiskt, en hel del gjort också, precis som det ska vara. ;) Fast.. okej, handen på hjärtat. Pontus gjorde uppgiifterna och skickade vidare till oss andra. Gullpojken. ♥
 
Spanskan var iallafall enda timmen på hela dan då jag inte tänkte på min förbannade ryggvärk. Inte okej att ha så ont! :/ Om det är något som får mig på dåligt humör så är det ryggen. Helt klart. Och kylan också för den delen.
Men anyway, summering av dagen har varit 50-50. Hälften bra, hälften dåligt. 

Nyss hade jag besök av Maja och hennes kille Dejan men nu har dom farit hem så för mig blir det att sitta och nöta på engelska glosor tills imorn. Typ.
Och gå ner till affären för att köpa en tidning, min artikel om flygfotogragen är med! :) Hihi.

         


Now I cant feel anymore

Bra då att jag försov mig imorse.. :( Vaknade faktiskt innan väckarklockan men tänkte att jaa, jag har tjugo minuter till att sova. Och tjugo minuter blev till mer än en timme. (A)
Men men, det fixar sig, får ta igen lektionen jag missade på nåt sätt. ^^ Träffade Jessica på sena bussen, så det var ju trevligt. ;)

Sitter just nu cafféeterian och dricker cola med brudarna. Lyssnar på lugn musik osv chllchill. Några lektioner kvar sen blir det hem och SOVA! Eller näjuste, hem och plugga. -.- Prov imorn.


Världens finaste barn :*


Ny blogg!

Hej på er få som kikar hit! :) Nu tänkte jag ta och börja med en ny blogg. Precis som förut så är inte mitt mål att få massvis med läsare eller tävla om att bli en stor bloggerska, nejnej. Här kommer jag att skriva inlägg som "Idag har jag... Imorgon ska jag.."  och även massor med annat onödigt som snurrar i skallet atm. Tankar och funderingar, positivt som negativt.

Vissa kanske skulle uppfatta det här som tråkigt men bara för mig personligen blir det kul att läsa detta om några år framöver. Det vet jag av egen erfarenhet från min gamla blogg.
Nu kanske någon undrar varför jag bara inte forstätter på den gamla bloggen.. Here comes the answar, den tiden som jag bloggade om då för 1-2 årsen var hittils den bästa tiden i mitt korta liv. ^^ Kanske låter lite brutalt men det är faktiskt sant. Därför vill jag spara den som den är, kika in då och då och läsa, minnas tillbaka till den tiden. Vill ha den orörd och oläst av okända människor. :] Såå att, den bloggen lämnar jag bakom mig med ett skyddat lösenord.

Hursomhelst, nu startar jag på nytt med så att säga, en ny blogg-dag-bok. Har gått runt flera dagar och tänkt ut massa inlägg i huvudet.. Haha, sån tönt jag är. (A) Damn, känner redan nu hur suget att skriva av mig är i fullgång men någonstans måste man avbryta. Imorgon väntar en ny dag med nya möjligheter!

Oyasumi. ;) 

With Love, Z.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0